S.C. Forelit S.R.L. are ca obiect de activitate , comercializarea si distributia produselor alimentare congelate, refrigerate si uscate. Activitatea noastra incepe sa prinda contur din anul 2007, cand am emis prima factura de marfa si am inceput sa ne facem cunoscuti in randul consumatorilor de produse alimentare . Am inceput activitatea de distributie cu 30 de produse alimentare congelate . In prezent portofoliul nostru de produse alimentare se imparte in 32 de categorii de produse, respectiv peste 1200 de produse alimentare , rezultat la care nu am fi putut ajunge fara o colaborare foarte buna si stransa cu partenerii nostri. Pentru noi partenerul a fost, este, si va fi intotdeauna foarte important, si noi credem in sloganul nostru

„Partenerul nostru este viitorul nostru”

     Portofoliul de produse comercializate si distribuite se compune din produse alimentare congelate, proaspete , uscate si cele ambientale.

      Produsele alimentare congelate cuprind o gama larga de categorii de produse congelate cum sunt , legume si amestec de legume congelate , produse de cartofi congelati (cartofi pai congelati) , fructe si amestec de fructe congelate , semipreprate congelate din legume – lactate – carne , produse de panificatie congelate – Bakery , produse de patiserie congelate – Pastry , deserturi si prajituri pregatite congelate .

      Din categoria de carne congelata comercializam , carne de pui, carne de rata , carne de gasca , carne de curcan , carne de porc , carne de vita si vitel , carne de vanat , carne de miel si oaie , peste si fructe de mare congelata .

      Incepand cu anul 2012 cand am creat posibilitate de depozitare la 0-4 ºC , am inceput sa comercializam si produse lactate , mezeluri si carne refrigerata - fresh , in special piese de carne de pui , de curcan , de porc si vita.

      O sortimentatie de produse foarte vasta de care dispunem , reprezinta produsele uscate si cele ambientale .    Din gama de produse alimentare uscate distribuite de noi fac parte: acrituri si muraturi , conserve de legume si fructe , gemuri , miere , creme tartinabile , paste fainoase , produse pentru garnitura , sosuri ( ketchup , sos de maioneza , mustar ) , paste si sos de rosii , ulei si grasimi vegetale condimente.

      Dintre produsele alimentare mai speciale dar din ce in ce mai mult cautate si solicitate de consumator, distribuim: foie gras ( ficat gras ) de gasca, si rata , fudulii de cocos si de curcan , creasta de cocos , muschi de vita si antricot de vita refrigerata din Argentina , T-bone steak , fazan , cotlet de miel , piept de rata afumata , carne de iepure domestic si salbatic , prepelite , file de somon , file de ton purpuriu , etc .

     De-a lungul anilor am avut si avem obiectivul sa diversificam cat mai mult portofoliul nostru de produse alimentare , in interesul deservirii si acoperirii necesitatii consumatorilor , atat de diversificata si complexa. Ca sa putem sustine a sortimentatie asa de bogata a produselor alimentare distribuite , avem nevoie si de o plaja intinsa a consumatorilor.

      Unitatile deservite de noi sunt cele de Food service, Horeca / Gastro , Hotel – Restaurant – Catering , si altele cum sunt: cele de tip Fast-Food si Cafe-Bar, spitale , cantine sociale , restaurante cu linie calda, sali de nunti .

      Activitatea S.c. Forelit S.r.l atinge si canale de distributie catre Retail, Key Account, En-Gross , segment de activitate pe care il dezvoltam in continuare. Avem parteneriate foarte bune cu alti distribuitori din Romania si Uniunea Europeana.

      Societatea noastra dispune in parteneriat de o capacitate de depozitare de peste 2.000 de tone, de unde zilnic pleaca masinile echipate cu instalatie frigorifica de ultima generatie, transportand produsele alimentare pana la domiciliul clientilor .

      In speranta ca v-am trezit interesul D-voastra pentru produsele și serviciile noastre, asteptam sa ne contactati.

Cu multumiri
directorul comercial

Forelit fructe de mare